Veel gestelde vragen

Welke camera gebruik je?

2014-heden : Nikon Coolpix L830

 

Waarom heet je site irisfilm?

Toen ik deze site wilde maken wist ik nog niet precies wat ik ermee wilde en wat alle lading zou dekken. Wel wist ik dat het iets met film zou worden. Mijn tweede naam is Iris en het leek me daarom leuk om een site met mijn filmpjes te maken en die dan vol te stoppen met plaatjes van irissen (bloemen). De site draait nog steeds om het bekijken van filmpjes, maar de irissen heb ik maar achterwegen gelaten. De foto's die je nu ziet op de achtergrond heb ik allemaal tijdens vakanties gemaakt.

 

Waarom ben je deze website begonnen?

Ik maakte al langer filmpjes en ik wilde een plek ervoor waardoor mensen ze konden bekijken. Dit wilde ik niet op Youtube doen omdat ik dan rekening moet houden met iedereen die niet op internet wil. Nu staat het daar inderdaad nog steeds, maar wel afgeschermd en alleen mensen die ik ken kunnen het bekijken.

 

Wie krijgt het wachtwoord?

Iedereen die ik daarmee vertrouw. Dus als ik je ken en je neemt contact met mij op dan kun je snel filmpjes gaan bekijken!

 

 

Leuk dat je op mijn site kijkt! 

Ik ben Machteld en ik ben 20 jaar. Ik vind het leuk om mijn camera overal mee naartoe te nemen en filmpjes te maken. Op deze website verzamel ik al mijn filmpjes voor iedereen die ze bekijken wil, maar alles staat afgeschermd, want niet iedereen wil openbaar op het internet verschijnen. Als je benieuwd bent laat me dit dan even weten, dan stuur ik je het wachtwoord.

 

Hier kan je me vinden:

Instagram: @machteldiris

Facebook: Machteld Meeuwissen